Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014    
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαγωνισμοί - Δώρα

Οικονομία

Κατηγορίες Επιχειρήσεων & Επαγγελμάτων

Βρείτε μας!

find us on Facebook!
_______________________


ON TWITTER

Online users

Έχουμε 559 επισκέπτες συνδεδεμένους

Find us on Facebook

EMail Εκτύπωση

Επαγγελματικές Εκθέσεις

Ενημέρωση 

Τίτλος:
6η HO.RE.CA. 2011
Πότε:
03.02.2011 - 06.02.2011 
Πού:
EXPO ATHENS - ΑΤΤΙΚΗ
Κατηγορία:
Εκθέσεις

Περιγραφή

banner HORECA

Έχοντας εδραιώσει την εικόνα μιας από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα –και μία από τις καλύτερες του είδους της διεθνώς– η HO.RE.CA. έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ, που συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του τουρισμού και της μαζικής εστίασης στη χώρα μας.
flyer HORECA

Η τεράστια αυτή φήμη μαζί με την καθολική αποδοχή και υποστήριξη όλων των φορέων του κλάδου έχουν καταστήσει τη HO.RE.CA. μια μεγάλη πλατφόρμα προβολής νέων προϊόντων, ιδεών, τάσεων και όλων των σύγχρονων εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Το «Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας», που πραγματοποιείται στα πλαίσια της  με ευθύνη της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Αθήνας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για τα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας μας, και όχι μόνο.

Στη φετινή έκθεση το 4ο «Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας» θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για το ελληνικό πρωινό που πρέπει να παρουσιάζουν όλα τα ξενοδοχεία.

Το πρωινό αυτό θα συνδέεται με τις παραδόσεις, τα προϊόντα και τις διατροφικές αξίες του τόπου όπου βρίσκεται κάθε ξενοδοχείο. Επίσης, η Λέσχη Αρχιμαγείρων, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, θα διοργανώσει για πρώτη φορά το «Εθνικό Συμβούλιο Γαστρονομίας», με τη συμμετοχή φορέων του τουριστικού και επιχειρηματικού κλάδου.

Παράλληλα με το «Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας», η διοργανώτρια εταιρεία θα παρουσιάσει εξαιρετικού ενδιαφέροντος σεμινάρια, με κεντρικό άξονα το πώς αντιμετωπίζουν με επιτυχία την κρίση οι επιχειρήσεις του κλάδου Horeca.

Τέλος, θα διοργανωθούν παρουσιάσεις για τον καφέ, τα ροφήματα και τα αλκοολούχα ποτά, σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο και επαρκώς εξοπλισμένο

Εκθέτες και Εκθέματα
• Εταιρείες τροφοδοσίας χώρων μαζικής εστίασης (προϊόντα μαγειρικής, κρέατα-κρεατοσκευάσματα, αλιεύματα, αλλαντικά, ντελικατέσεν, λαχανικά, ορεκτικά, ντρέσινγκ, Α’ ύλες ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, γλυκά-παγωτά, προϊόντα ζύμης, έτοιμα προμαγειρεμένα φαγητά κ.λπ.).

• Εταιρείες μηχανημάτων και εξοπλισμού χώρων εστίασης (μηχανήματα κουζίνας και παραγωγής, εξοπλισμός catering, συστήματα ψύξης και ψυκτικοί θάλαμοι, επίπλωση και εξοπλισμός καθιστικών χώρων, κ.λπ.).

• Εταιρείες καφέ, ροφημάτων, αλκοολούχων ποτών, κρασιών, μπίρας, αναψυκτικών κ.λπ.

• Επίπλωση και κατασκευή ξενοδοχείων (αρχιτεκτονική, διακόσμηση, δομικά στοιχεία, δάπεδα, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, κάλυψη αιθρίων, έπιπλα, στρώματα, φωτιστικά, λευκά είδη, κουρτίνες, χαλιά, εξοπλισμός μπάνιου, καλλυντικά και αναλώσιμα, ηλεκτρονικές κλειδαριές και χρηματοκιβώτια).

• Συσκευασίες catering και delivery. Xαρτικά και αναλώσιμα.

• Υλικά, μηχανήματα και συστήματα καθαρισμού.

• Εταιρείες μηχανοργάνωσης ξενοδοχείων και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Πληροφορίες για την έκθεση: HO.RE.CA.
Διοργανώτρια Εταιρεία: FORUM


Χώρος

Χώρος:
EXPO ATHENS   -   Website
Οδός:
ΑΝΘΟΥΣΑ
Πόλη/Περιοχή:
ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα:
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

EXPO ATHENS
Αττική Οδός, Έξοδος 14
Ανθούσα, Αθήνα

Διεύθυνση Επικοινωνίας - Πληροφορίες:
Λεωφ. Ανθούσας 4
153 51 Παλλήνη
Αθήνα

Τηλ.: 2111801801 (Τηλ. Κέντρο)
Fax.:  2111801810

Πωλητές - Συνεργάτες


Ο "Επαγγελματικός Κόσμος" ζητά επαγγελματίες πωλητές καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Ιντερνετ, για μόνιμη Συνεργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το βιογραφικό σας στα e-mail: advs [at] epagelmatikos-kosmos.gr ή  job.ep.kosmos [at] gmail.com

Αναζήτηση επαγγέλματος-επιχείρησης:

Τυχαίες αγγελίες

Newsletter


Διαφήμιση

Εορτάζουν:

Bookmark Us

 
Κορυφή

Created by firstfloor.gr . © Copyright 2014 All rights reserved